top of page
About Studio Cornelia freelance illustrator

'Het is mijn passie om óók jouw dromen visueel te maken'

Als kind vond ik het fascinerend en magisch dat ik mijn gedachten en dromen op papier tot leven kon laten komen door te tekenen. Deze fascinatie voor alles wat visueel is, zorgde ervoor dat ik mijn leven besloot te wijden aan illustratie, kunst en ontwerp.

Studio Cornelia is vernoemd naar mijn oma én naar mijzelf: mijn tweede naam is Cornelia en ik zal de naam van mijn oma altijd met trots dragen. Mijn oma speelde een hele belangrijke rol in mijn jeugd en ze zei altijd dat ik 'nooit niet bang' moest zijn en alleen moest doen wat ik leuk vind.

Na een turbulente jeugd, verschillende opleidingen en banen, besloot ik in 2019 naar de Kamer van Koophandel te gaan. Mijn oma was begin dat jaar overleden en het voelde net alsof ze mij een enorme schop onder mijn kont gaf: Studio Cornelia was geboren!

 

Naast het runnen van Studio Cornelia ben ik in 2023 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht als kunsthistoricus. Het bestuderen van kunst, architectuur en interieur is een enorme inspiratie voor mijn eigen werk. Naast inspiratie uit de kunstgeschiedenis, laat ik mij inspireren door kleurrijke tuinen, de natuur en door verrassende kleurcombinaties die overal te vinden zijn.

Ik geniet elke dag van mijn eigen studio aan huis, tussen de weilanden en de natuur vlakbij Arnhem. Ik woon samen met mijn vriend en onze hond Jip en ik geniet naast mijn werk het meest van uitgebreid koken en dineren, tuinieren, yoga, reizen en van samenzijn met dierbare vrienden en familie!

Nu ik langzaam maar zeker mijn kinderdromen visueel maak en elke dag mag tekenen, ben ik erachter gekomen dat het ook mijn passie is om jouw dromen visueel te maken! Dat kan bijvoorbeeld door middel van een fijne samenwerking waarbij ik jouw dromen uitwerk tot een fysiek kunstwerk of door de inspirerende en magische creaties in mijn webshop!

About Studio Cornelia freelance illustrator
About Studio Cornelia freelance illustrator
About Studio Cornelia freelance illustrator
bottom of page