top of page

RETOURNEREN

 

- Mocht je niet tevreden zijn over het gekochte product, dan kan je het retour sturen binnen 14 dagen. Dit termijn start op de dag na ontvangst van het product.
- Voordat je het product retourneert, neem contact op via contact@studio-cornelia.com.
- Verzend het product in de originele verpakking terug, inclusief alle meegestuurde items.
- Verzendkosten voor het retourneren zijn voor de klant. Deze bedragen ongeveer €7,25
- Zodra wij het product in goede orde hebben ontvangen, storten wij zo snel mogelijk het aankoopbedrag terug op uw rekening.

- Is het product beschadigd aangekomen? Neem dan direct contact op via contact@studio-cornelia.com. Dan lossen wij het graag voor je op!

HERROEPINGSRECHT

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@studio-cornelia.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

bottom of page