Lieve jij,

dit is voor jou.

 

Jij bent bijzonder, omdat je mijn wereld mooier maakt.

 

Ik wil je niet alleen iets unieks cadeau doen, maar ook even rustig stilstaan bij wie je voor me bent.

 

Ik wil over het papier hand in hand met je naar onze lievelingsplek wandelen, omringd door de woorden die je me toefluistert op dagen dat ik met mijn hoofd onder de dekens lig.

 

Ik wil vertellen over dat moment waar we allebei van moesten blozen, en die keer dat we tegelijk schaterlachten tot de tranen over onze wangen liepen.

Ik wil met je tussen de met pen getekende stad lopen zoals die keer dat we gefascineerd onze adem achtervolgden.

 

Ik wil samen met jou tussen het ritme van de liedjes dansen die we luidkeels elke keer meezingen met de autoradio.

 

Ik wil teruggaan naar de vakanties naar verre oorden, in eigen land of een ander, een strand waar de zon in de zee zakte en we met elkaar klonken op het leven.

 

Ik wil ons verhaal vereeuwigen, als een herinnering aan wie we zijn - maar ook als een belofte - aan alles wat nog komen gaat.

Elke persoonlijke illustratie is liefdevol met de hand gemaakt. Met elke penseelstreek staan er meer van jullie unieke momenten op duurzaam papier. Deel je lievelingsherinneringen met mij en ik vereeuwig ze voor jullie.

Good to know:
 

— de levertijd van een handgemaakte persoonlijke illustratie is één maand.
 

— omdat de illustratie met de hand en speciaal voor jou wordt gemaakt, kan de illustratie niet worden geretourneerd. Iets mis met de illustratie? Dan lossen we dat uiteraard op!

Vragen? Stuur gerust een berichtje naar: contact@studio-cornelia.com

BEDANKT VOOR HET INVULLEN VAN BOVENSTAAND FORMULIER. OM DE BESTELLING AF TE RONDEN GA JE NAAR STAP 2 OM DE ILLUSTRATIE AF TE REKENEN.

Stap 2 – Bestellen illustratie

Geen product