De allereerste keer dat jullie je kindje als meest kostbare schat in je armen houden is onvergetelijk. De eerste minuten samen zijn jullie zo dierbaar, het gevoel is zo onbeschrijfelijk, dat je het voor eeuwig wil koesteren. Alle dromen die jullie hebben voor je kindje zijn niet meer op die tien vingers en teentjes te tellen, en daarom maak ik er een bijzonder kunstwerk van.
 

 

Geen standaard aankondiging, maar een uniek ontwerp waarin hij of zij voor het allereerst mag kennismaken met al het moois dat deze kleurrijke wereld te bieden heeft. Een op maat gemaakt visueel verhaal met een veelbelovende schets van het leven dat jullie voor je kindje wensen.


Zijn of haar allereerste voetstappen worden op duurzaam papier gedrukt en jullie krijgen een compleet bij elkaar passend pakket, elk hoekje gevuld met verrassend verfijnde details uit het kunstwerk.

Binnenkort staat deze pagina vol moois!

Benieuwd geworden? Vraag hieronder vrijblijvend een informatiepakket aan!

Aanvragen informatiepakket 
voor een geboortekaartje op maat

BELANGRIJK: VRAAG OPTIJD EEN INFORMATIEPAKKETJE AAN. OM EEN UNIEK KUNSTWERK TE MAKEN, HEBBEN WE RUSTIG DE TIJD NODIG. HET IS AAN TE RADEN +/- 3 MAANDEN VOOR DE UITGEREKENDE DATUM EEN AANVRAAG TE DOEN!