Menu.png
Menu.png
Menu.png
Menu.png
Menu.png
Menu.png
Menu.png
Menu.png
Menu.png

Geboortekaartjes

​​De allereerste keer dat jullie je kindje als meest kostbare schat in je armen houden is onvergetelijk.

De eerste minuten samen zijn jullie zo dierbaar, het gevoel is zo onbeschrijfelijk,
dat je het voor eeuwig wil koesteren.

Alle dromen die jullie hebben voor je kindje zijn niet meer op die tien vingers en teentjes te tellen, en daarom maak ik er een bijzonder kunstwerk van!

Studio Cornelia bird illustration

DUURZAAM

De geboortekaartjes worden gedrukt op duurzaam en/of gerecycled papier. De verpakkingen en producten zijn plasticvrij

Studio Cornelia illustration love

PERSOONLIJK

Ik ontwerp speciaal voor jou/jullie en laagdrempelig en persoonlijk contact staat hoog in het vaandel, ook wanneer je een geboortekaartje in de webshop bestelt.

Studio Cornelia Tiger Illustration.png

UNIEK

Elk kaartje is uniek en ontzettend bijzonder, vol persoonlijke, dierbare elementen: een kaartje om voor altijd te bewaren!

Geen standaard aankondiging, maar een uniek ontwerp waarin hij of zij voor het allereerst mag kennismaken met al het moois dat deze kleurrijke wereld te bieden heeft.

 

Een op maat gemaakt visueel verhaal met een veelbelovende schets van het leven dat jullie voor je kindje wensen.

 

​Zijn of haar allereerste voetstappen worden op duurzaam papier gedrukt en jullie krijgen een compleet bij elkaar passend pakket, elk hoekje gevuld met verrassend verfijnde details uit het kunstwerk.

 

Samen maken we het allereerste kunstwerk voor jullie kindje!

19 juli 2021

Het contact verliep zeer gemakkelijk en snel. Wij hebben vooral aangegeven welke sfeer/thema we wilden bij het kaartje. Waarna Anna met hele leuke  ideeën kwam. Doordat er ruimte was een aantal keer feedback te geven is het eindresultaat helemaal geworden wat we wilden. Wat wij ontzettend knap vinden want vooraf wisten we alleen een algemeen thema.

Na de geboorte van onze dochter, bedacht ik midden in de nacht dat ik bijpassende stickers wilde voor op de envelop.  Dit wist Anna binnen 24 uur voor ons te maken en naar de drukker te sturen. 

 

Lieve Anna jij hebt voor ons een prachtig kaartje gemaakt, met warme kleuren en mooie tekeningen. Wij zijn je hier heel dankbaar voor!

- Christine & Martijn,
trotse ouders van Alexandra

Kind words

26 september 2020
 

Ik was destijds nog niet eens zwanger van ons tweede kindje maar had je account direct opgeslagen en wist; als ik weer zwanger mag worden dan wil ik daar ons kaartje laten maken! 

De aanpak vond ik heel overzichtelijk en vriendelijk. Fijn dat we een vragenlijst kregen (want ik wist zelf nog niet eens wat ik wilde haha) om zo onze wensen in kaart te brengen!

 

Anna was het gehele proces heel benaderbaar: ik kon je al mijn vragen stellen en je was duidelijk in je communicatie waardoor ik wist wanneer ik weer een preview kon verwachten. 

 

Tot slot: niet alleen je illustraties zijn mooi, ook je persoonlijkheid is heel mooi, je bent een lief en vriendelijk mens en dat werkte heel fijn samen! 

- Daphne, mama van Issa

14 april 2021
 

We vonden het best een zoektocht: we wilden een uniek en persoonlijk geboortekaartje, maar duurzaamheid vinden we ook heel belangrijk. Toen we lazen dat Anna van Studio Cornelia unieke kunstwerkjes maakt voor op geboortekaartjes en deze laat drukken op duurzaam papier waren we om!

Door handige vragenlijsten konden we al onze wensen en voorkeuren achterlaten. Door de duidelijk aangegeven correctierondes weet je precies waar je aan toe bent en door de feedback momenten werd het kaartje helemaal van ons!

Erg prettig was dat alles voor de bevalling al helemaal af was. We hoefden alleen nog maar een mail te sturen na de bevalling met de naam van onze zoon en andere aanvullende informatie!

- Suzanne & Bas,
trotse ouders van Louis

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Studio Cornelia - Geboortekaartjes met duurzame envelop.JPG

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijke kernwaarde bij Studio Cornelia. Alle geboortekaartjes worden gedrukt op houtvrij papier en de enveloppen zijn gemaakt van gerecycled papier.

Proefdruk

Om onnodig veel ritjes van de postbezorger te voorkomen, kun je een proefdruk bestellen van het voorbeeldkaartje zoals te zien in de webshop. Zo kun je het kaartje goed bekijken en voelen voordat je de bestelling plaatst voor jullie kindje!

Ga je voor een geboortekaartje op maat? Dan is 1 proefdruk altijd inbegrepen!

Wat is het verschil tussen een geboortekaartje op maat
en een geboortekaartje uit de webshop?

Het geboortekaartje op maat

Voor jullie kindje wordt binnen een aantal weken een uniek geboortekaartje geïllustreerd, helemaal passend bij jullie (toekomstige) gezin!

Het geboortekaartje is speciaal voor jullie gecreëerd en zal niet worden hergebruikt: echt een uniek kaartje dus!

Door feedback rondes hebben jullie ruimte om zelf input te geven. We werken samen aan het allereerste kunstwerk voor jullie kindje!

✿ 

✿ 

✿ 

Het geboortekaartje uit de shop

Een speciaal geboortekaartje dat heel eenvoudig samen te stellen is: jullie hoeven alleen nog de persoonlijke informatie in te vullen!

Een geboortekaartje uit de shop vraagt om een kleinere investering ten opzichte van het geboortekaartje op maat

Je kunt de geboortekaartjes voor of na de bevalling bestellen. De geboortekaartjes in de shop zijn altijd beschikbaar!