top of page

Lieve jij,
dit is voor jou.

Jij bent bijzonder, omdat je mijn wereld mooier maakt.

Ik wil je niet alleen iets unieks cadeau doen, maar ook even rustig stilstaan bij wie je voor me bent.

Ik wil over het papier hand in hand met je naar onze lievelingsplek wandelen, omringd door de woorden die je me toefluistert op dagen dat ik met mijn hoofd onder de dekens lig.

Ik wil vertellen over dat moment waar we allebei van moesten blozen, en die keer dat we tegelijk schaterlachten tot de tranen over onze wangen liepen.

Ik wil met je tussen de met pen getekende stad lopen zoals die keer dat we gefascineerd onze adem achtervolgden.

Ik wil samen met jou tussen het ritme van de liedjes dansen die we luidkeels elke keer meezingen met de autoradio.

Ik wil teruggaan naar de vakanties naar verre oorden, in eigen land of een ander, een strand waar de zon in de zee zakte en we met elkaar klonken op het leven.

Ik wil ons verhaal vereeuwigen, als een herinnering aan wie we zijn - maar ook als een belofte - aan alles wat nog komen gaat.

Elke persoonlijke illustratie is liefdevol met de hand gemaakt. Met elke penseelstreek staan er meer van jullie unieke momenten op duurzaam papier. Deel je lievelingsherinneringen met mij en ik vereeuwig ze voor jullie

Studio Cornelia.png

DUURZAAM

De illustratie wordt gedrukt op papier dat geproduceerd is uit 100% ingezameld oud papier. Door het gerecyclede karakter van dit papier kan er af en toe een klein vezeltje in zitten. Het papier is 100% gerecycled en FSC gecertificeerd

Untitled_Artwork 21.png

PERSOONLIJK

De illustratie maak ik speciaal voor jou! Laagdrempelig contact is daarom erg belangrijk. Voordat de illustratie wordt gedrukt, krijg je de mogelijkheid een laatste blik te werpen op het ontwerp. Deze ontvang je via de mail.

Untitled_Artwork 21.png

UNIEK

Een uniek cadeau waar je elke keer weer iets nieuws op ontdekt en waar met liefde en aandacht over na is gedacht: niet alleen leuk om te ontvangen, maar ook ontzettend leuk om samen te stellen!

Hoe werkt het?

stap 1
INVULLEN FORMULIER

Vul het formulier in op deze pagina. Hier kun je alle belangrijke informatie achterlaten die zeker niet mag ontbreken op de illustratie!

stap 2
BESTELLING COMPLEET MAKEN DOOR AF TE REKENEN

Na het invullen en verzenden van het formulier reken je jouw bestelling af. Dat kan onder het formulier op deze pagina. Je kunt zelf kiezen of je er gelijk een houten lijst bij wil bestellen. Daarnaast kun je ook aangeven of je de illustratie in kleur wil of in zwart-wit.

stap 3
PERSOONLIJKE
CONTROLE

Zodra de illustratie af is, ontvang je een e-mail om jouw persoonlijke illustratie te controleren. Staat alles op de illustratie? Is alles goed 
geïnterpreteerd? 

Let op: de controle is niet bedoeld om de gehele compositie en het kleurenpalet aan te passen. Het is bedoeld om kleine aanpassingen door te geven.

stap 4
ILLUSTRATIE IN DE MAIL EN OP DE DEURMAT!

Helemaal tevreden? Dan wordt jouw unieke persoonlijke illustratie gedrukt op 100% gerecycled en duurzaam papier! Je ontvangt de illustratie niet alleen op de deurmat: je ontvangt ook een digitaal exemplaar in jouw mailbox. 

De persoonlijke illustratie - Studio Cornelia_edited.jpg

BELANGRIJKE INFORMATIE


 

De illustratie wordt met de hand, digitaal, geïllustreerd.

 

Vanaf het moment van bestellen, duurt het 1 maand om de illustratie te maken en te leveren, mits binnen een paar dagen gereageerd wordt op de laatste controle.

De levertijd kan aangepast worden of je kunt je op deze pagina inschrijven voor een wachtlijst, mocht dat nodig zijn.

Ik illustreer geen mensen/portretten

Omdat de illustratie speciaal voor jou wordt gemaakt en gedrukt, is het niet mogelijk te retourneren. Is er iets misgegaan? Neem dan direct contact op door een mail te sturen naar contact@studio-cornelia.com, dan lossen we het voor je op!

 

.

stap 1
INVULLEN FORMULIER

Dankjewel! Vergeet niet om de bestelling compleet te maken door af te rekenen: dan ga ik voor je aan de slag!

HET GEBOORTEKAARTJE OP MAAT

Voor jullie kindje wordt binnen een aantal weken een uniek geboortekaartje 
geïllustreerd, helemaal passend bij jullie (toekomstige) gezin!

Het geboortekaartje is speciaal voor jullie gecreëerd en zal niet worden hergebruikt: echt een uniek kaartje dus!

Door feedback rondes hebben jullie ruimte om zelf input te geven. We werken samen aan het allereerste kunstwerk voor jullie kindje!

✿ 

✿ 

✿ 

HET GEBOORTEKAARTJE UIT DE SHOP